Nieuwe data De Weg naar Jezelf bekend

De start datum voor de opleiding ‘De Weg naar Jezelf’ is inmiddels bekend. Deze start 28-30 oktober. Dit is het eerste blok van 3 dagen. De overige 3 blokken worden nog gepland en deze data volgen snel!

Kyoto Opstellingen

In april starten we met een nieuwe werkvorm op een hele inspirerende locatie in Schipluiden! Kyoto opstellingen zijn een Combinatie van Opstellen, Traumawerk en Sjamanisme. We werken op deze dagen individuele en collectieve vraagstukken uit. We starten in april en mei in kleinere groepen. 25 juni gaan we met een grote groep tot maximaal 55 deelnemers aan het werk tijdens een inspirerende en magische dag!

Nieuwe data voor 2021

Vandaag zijn de nieuwe data voor Familieopstellingen en Heling van de Ziel evenementen in de eerste helft van 2021 gepubliceerd. Ook is de 12-daagse leergang De Weg naar Jezelf gepland. Dit leer- en ontwikkeltraject bestaat uit 4 blokken van 3 dagen waarbij je alle basis modules van Familieopstellingen leert en ondergaat, aangevuld met Sjamanistische inzichten en attitude. Voor meer info: http://vincentnijman.nl/DeWegNaarJezelf.pdf

Grotere groepen

Tot nu toe zijn de Heling van de Ziel dagen in klein groepsverband geweest, zodat met alle deelnemers gewerkt kan worden. Zodra het weer mogelijk is om met groepen te werken gaan we ervaren hoe het is om met grotere groepen te werken in een tweedaagse Heling van de Ziel.