Voor wie & prijzen

Heling van de Ziel is voor iedereen.

De investering voor een 1-daagse Heling van de Ziel is € 139,-.
De investering voor een 2-daagse Heling van de Ziel en Familieopstellingen (met vraag) combinatie is € 225,-. Cursisten ontvangen 10% korting.

Individuele coach of Sjamanistische sessie van ca. 1,5 uur: € 125,- (incl BTW)*
Supervisie dagdeel: € 350,- (ex BTW)
*Informeer naar andere mogelijkheden en zakelijke tarieven.

De basis opleiding De Weg naar Jezelf (Familieopstellingen met Sjamanistische Rituelen) duurt 12 dagen (4×3 dagen). Tijdens de opleiding wordt ook een krachtvoorwerp (drum) gebouwd. De investering voor het ontwikkeltraject is € 2.650,-.
Het traject is ook individueel te volgen met een maximum van 2 deelnemers (4×1 dag).
De zomerse basis module bestaat uit 3 dagen, waarvoor de investering € 625,- is.

De (vervolg)opleiding De Weg naar Sjamanistisch Opsteller duurt 15 dagen (5×3 dagen). De opleiding start met ‘De Reis van de Sjamaan’ van Ron Townsend. Dit maakt het mogelijk om aansluitend ter verdieping modules te volgen bij Ron (Definest) om je verder te ontwikkelen op het Sjamanistische pad. Het is mogelijk om in te stromen zonder De Weg naar Jezelf te hebben gevolgd. Hiervoor is een voortraject beschikbaar wat individueel wordt afgestemd. De investering voor de opleiding is € 3.033,-.

De 3-daagse Magisch Drenthe is een intensieve Healing 3-daagse waar onder andere Heling van de Ziel opstellingen en Healing Cirkel onderdeel van het programma zijn. Dit volledig verzorgde zomerse evenement is bij te wonen voor een bijdrage van € 550,-.